Navigate between different webpages of this site.

FMO

Navigate between different sections on the same page.

Doel

Het is de missie van FMO, de Nederlandse ontwikkelingsbank, om ondernemers te helpen een betere wereld te creëren. In het geïntegreerd jaarverslag laat FMO onder meer zien hoeveel impact zij het afgelopen jaar heeft gerealiseerd. FMO wil dit graag delen met zoveel mogelijk stakeholders en daarom meer focus leggen op online communicatie.

Oplossing

FMO koos voor het Digital First platform F19 om het geïntegreerd jaarverslag 2017 te publiceren. Samen met design bureau Studio Duel ontwikkelde F19 een mediamix die aansluit bij de wensen van FMO. In een gelaagde website wordt alle relevante informatie op een aansprekende manier aangeboden. Ook de PDF – die als drukwerk beschikbaar is – is met de F19 software gerealiseerd.

Resultaat

Het resultaat is niet alleen een visueel aantrekkelijke mediamix, maar ook een efficiënter productieproces. Doordat correctie- en controlewerkzaamheden konden worden verdeeld over verschillende contenteigenaren, is de piekbelasting verminderd en werden werkzaamheden sneller uitgevoerd.