Cookies

F19 streeft ernaar om jouw privacy te beschermen. lees meer over de stappen die we ondernemen om je persoonsgegevens te beschermen in onze Privacyverklaring.

Navigate between different webpages of this site.

Vesteda

Navigate between different sections on the same page.

Doel

Vastgoedinvesteerders hebben behoefte aan betrouwbare en actuele marktinformatie. Woningbelegger Vesteda wil hierin op een onderscheidende manier voorzien met de Vesteda Market Watch.

Oplossing

Vesteda was door het jarenlange gebruik van de F19 software voor de publicatie van het jaarverslag reeds bekend met de kracht en efficiency van de F19 software. Ook voor de publicatie van de online Vesteda Market Watch tool is voor het F19 platform gekozen.

Resultaat

Samen met designpartner Cascade Visuele Communicatie realiseerde F19 een dynamisch marktonderzoeksrapport dat regelmatig wordt geactualiseerd. De Vesteda Market Watch biedt inzicht in de aspecten Consumers, Economy, Sustainability en Housing. De interactieve datavisualisatie fungeert tevens als navigatiemiddel. Dit creëert een intuïtieve gebruikerservaring. De Vesteda Market Watch werd tijdens de Provada 2018 gelanceerd.

Meer weten?

Bel ons op 088 111 4500 of vraag een demo aan..

Vraag gratis demo aan