Cookies

F19 streeft ernaar om jouw privacy te beschermen. lees meer over de stappen die we ondernemen om je persoonsgegevens te beschermen in onze Privacyverklaring.

Navigate between different webpages of this site.

BOM

Navigate between different sections on the same page.

Doel

De Brabantse Ontwikkelingsmaatschappij (BOM) is een ontwikkelingsmaatschappij, die bouwt aan een sterke, duurzame, toekomstbestendige Brabantse economie. Omdat de BOM het belangrijk vindt om transparant verantwoording af te leggen aan stakeholders wil de BOM de focus leggen op online communicatie.

Oplossing

Met behulp van de F19 software is een online reporting center gerealiseerd waarop de BOM zowel actuele prestatiegegevens als corporate verslagen multichannel publiceert.

Resultaat

De actuele prestaties en informatie over de impact van de BOM zijn direct in beeld via een begrijpelijk waardecreactieverhaal op de homepage. In dezelfde responsive, online omgeving worden zowel het jaarverslag als het meerjarenplan ontsloten. Beide rapporten zijn te raadplegen als online variant en als PDF. Zo bedient de BOM elke stakeholder via zijn of haar voorkeur. Ook toekomstige rapportages zullen aan het platform worden toegevoegd.

Meer weten?

Bel ons op 088 111 4500 of vraag een demo aan..

Vraag gratis demo aan