Cookies

F19 streeft ernaar om jouw privacy te beschermen. lees meer over de stappen die we ondernemen om je persoonsgegevens te beschermen in onze Privacyverklaring.

Navigate between different webpages of this site.

Jumbo

Navigate between different sections on the same page.

Doel

Supermarktketen Jumbo onderscheidt zich met de Jumbo formule, een aanpak waarin de klant volledig centraal staat. Over het succes van deze formule wil Jumbo op een toegankelijke manier verantwoording afleggen met het jaarverslag.

Oplossing

Jumbo maakt gebruik van de F19 software om het jaarverslag op een efficiënte manier te produceren en op een effectieve manier te communiceren. De vormgeving van de mediamix is verzorgd door partner Communicatie Team. De mediamix bestaat naast een online versie en een gedrukte versie ook uit een homepage waarop het waardecreatieverhaal van Jumbo op een visuele en interactieve manier wordt verteld. Zowel financiële als niet-financiële gegevens worden door middel van interactieve grafieken inzichtelijk gemaakt.    

Resultaat

De jaarverslagwebsite van Jumbo wordt goed bezocht. Het inzetten van F19 heeft het publicatieproces efficiënter, veiliger en sneller gemaakt.

Meer weten?

Bel ons op 088 111 4500 of vraag een demo aan..

Vraag gratis demo aan